Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Vzdělání a řemeslo

4. listopadu, 2021 | 00:00 - 6. listopadu, 2021 | 23:59

Pomoc orientovat se v nabídce středních škol, středního odborného vzdělávání i učňovské školství najdou žáci osmých a devátých tříd na výstavě VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO.

Největší třídenní přehlídka středních škol a učilišť v jižních Čechách. Stejně jako v minulých letech i letos je vstup ZDARMA.

Expozice škol nejen z Jihočeského kraje najdou návštěvníci v pavilonu T1, některé školy vystavují společně s významnými zaměstnavateli z regionu, se kterými dlouhodobě spolupracují.

Součástí výstavy je i letos VELETRH FIKTIVNÍCH FIREM v pavilonu T2, který organizuje Střední škola obchodní a Vyšší odborná škola, České Budějovice, Husova 9.  Žáci středních škol dostanou opět příležitost ověřit si svoje znalosti a dovednosti v praxi a budou soutěžit o hodnotné ceny sponzorů hned ve třech kategoriích.

Na pódiu v Národním pavilonu Z  bude probíhat doprovodný program (módní přehlídky, barmanská umění, ukázky líčení a účesů, atd.).

Nebude zde chybět ani Eurocentrum a Europe Direct České Budějovice. Těšit se můžete na spoustu užitečných propagačních materiálů s tématikou EU a studia a práce v zahraničí. Dále na Vás bude čekat interaktivní tabule s mapou Evropy a zábavně – vzdělávací kvízy. Zastavte se u nás na stánku. Těšíme se na Vás!

Podrobnosti

Zahájení:
4. listopadu, 2021 | 00:00
Ukončení:
6. listopadu, 2021 | 23:59
Rubrika Akce:

Místo konání

Výstaviště České Budějovice
České Budějovice, Jihočeský kraj Česká republika + Google Mapa