Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Uzávěrka soutěže Náš evropský projekt

15. dubna, 2021 | 23:59

Realizovali jste na katastrálním území obce a s pomocí EU fondů projekt, na který jste obzvláště hrdí? Přihlaste jej do soutěže!

Do 15. dubna 2021 mohou obce, města a městské části přihlašovat své projekty do soutěže. 

Zastoupení Evropské komise v ČR spustilo další ročník soutěže Náš evropský projekt. Jedná se o soutěž pro obce, města a městské části, ve které se veřejnost zapojí do hlasování o nejoblíbenější projekt financovaný z evropských fondů. Soutěž probíhá pravidelně na facebooku Zastoupení komise v ČR . Veřejnost rozhodne, které obce vyhrají finanční příspěvek na uspořádání obecní slavnosti v celkové hodnotě přes 150 000 Kč a all-inclusive cestu do Bruselu.

Cílem soutěže „Náš evropský projekt“ je připomenout obyvatelům přínosy projektů podpořených z evropských fondů pro rozvoj jejich nejbližšího okolí, obce či města.

Účast loni byla poměrně vysoká. Věříme, že i letos soutěž může obcím přinést trochu rozptýlení, a až mimořádný stav skončí, obecní slavnosti mohou pomoci znovu nastartovat komunitní život.
Veškeré informace k letošnímu ročníku soutěže najdete zde: https://ec.europa.eu/czech-republic/events/nas_evropsky_projekt_cs.

Přejeme hodně štěstí v soutěži!

Podrobnosti

Datum:
15. dubna, 2021
Čas:
23:59
Rubrika Akce:

Místo konání

34426-120-f202102220490901