Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Vlakem po Evropě

15. září, 2021 | 00:00 - 31. října, 2021 | 23:59

Eurocentrum Plzeň a Europe Direct Klatovy vyhlašují fotosoutěž pro mládež ve věku 13-30 let!

Evropská unie se rozhodla jmenovat rok 2021 Evropským rokem železnice. Chce tím podpořit využívání vlaků jako bezpečného a ekologicky šetrného způsobu dopravy. Ekologické cestování v rámci mobilit je i cílem Green Erasmu. Pošlete nám snímek z vaší cesty vlakem po Evropě (včetně ČR) i jeho příběh (kde byl pořízen) a připište, kam byste se díky Erasmu+ nejraději podívali. Vyhrát můžete zajímavé ceny (atraktivní stolní hry jako „Jízdenky, prosím! Evropa“ aj.)!

Každý soutěžící může zaslat jednu soutěžní fotografii (klidně již v minulosti pořízenou fotografii z členských zemí EU včetně České republiky či dalších programových/ partnerských zemí Erasmu+: Norsko, Island, Lichtenštejnsko, Turecko, Bývalá jugoslávská republika Makedonie; Arménie, Ázerbájdžán, Bělorusko, Gruzie, Moldávie, Ukrajina; Alžírsko, Egypt, Izrael, Jordánsko, Libanon, Libye, Maroko, Palestina, Sýrie, Tunisko; Albánie, Bosna a Hercegovina, Kosovo, Černá Hora, Srbsko; Rusko). Soutěž bude vyhodnocena začátkem listopadu 2021. Své fotografie posílejte do 31. 10. 2021 elektronicky (sken, elektronická fotografie) na e-mail: eurocentrum.plzen@euroskop.cz.

Nezapomeňte uvést jméno a příjmení soutěžícího, věk, kontakt (min. e-mailovou adresu, na kterou zašleme informace o případné výhře), místo pořízení snímku a vysněnou destinaci v rámci Erasmu+. Upozorňujeme, že vyhlašovatelé soutěže si vyhrazují právo použít zaslané fotografie pro své účely. Soutěžící souhlasí s tím, že jsou pořadatelé oprávněni v případě jeho výhry zveřejnit jeho osobní údaje.

Pokud je Vám 18 let, můžete vyhrát i jednu ze 60 tisíc jízdenek po Evropě v soutěži DiscoverEU! Soutěž poběží od 12.10. – 26.10.2021 a více o ní naleznete zde: https://europa.eu/youth/discovereu_cs

Soutěž se koná nejen u příležitosti letošního Evropského roku železnice, ale také u příležitosti říjnové kampaně Eurodesku „Time to Move“: https://timetomove.eurodesk.eu/

Plakát ke stažení ZDE (pdf)

 

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR - Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

 

Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.

Podrobnosti

Zahájení:
15. září, 2021 | 00:00
Ukončení:
31. října, 2021 | 23:59
Rubrika Akce:

Místo konání

Plzeňský kraj