Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Veletrh JobStart 2021

4. listopadu, 2021 | 10:00 - 16:00

Pracovní veletrh Univerzity Hradec Králové JobStart – to je hlavně prostor pro setkání studentů a absolventů UHK s atraktivními zaměstnavateli z různých oborů z celé České republiky.

Pro koho je veletrh určen?

Pro studenty

Prozkoumejte, jak to chodí na trhu práce, poznejte své budoucí nadřízené a spolupracovníky, doptejte se na vše o práci svých snů, získejte kontakty, užitečné informace, zjistěte, kam se může ubírat Vaše budoucí kariéra, objevte širokou nabídku zaměstnavatelů. Odstartujte svou kariéru!

  • Pro studenty budou k dispozici prezentační místa jednotlivých zaměstnavatelů,
  • studenti budou mít příležitost navázat kontakt, zjistit informace, představit se zaměstnavatelům bez nutnosti absolvovat první formální pohovor,
  • jedná se i o příležitost získat stáž, brigádu nebo placenou praxi,
  • budoucnost – studenti budou mít možnost kontaktu s absolventy UHK, kteří se budou účastnit tzv. Kulatého stolu
  • Tombola – součástí akce bude možnost vyhrát zajímavou cenu od vystavovatelů formou účasti v tombole.

Pro absolventy

Podnikáte? Přijďte odprezentovat svou podnikatelskou cestu, staňte se inspirací pro ty, kteří se ještě pracovně nerozběhli, nahlédněte pod pokličku dalších zaměstnavatelů. Jste zvědaví, co se na půdě univerzity událo od doby, kdy jste zde působili? Přijďte se pochlubit svou kariérou!

  • Self promo  akce umožní absolventům UHK se bezplatně prezentovat. Toto bude realizováno tzv. Kartou absolventa, jejímž obsahem budou informace, které o sobě absolvent pro tyto potřeby poskytne formou vyplnění informačního dotazníku. Z tohoto zdroje budou pro potřeby akce informace a případně doprovodné fotografie graficky zpracovány a prezentovány na sociálních sítích UHK a na Kariérním webu UHK.
  • Kulatý stůl – absolventi jsou zváni ke kulatému stolu, a to s následujícími tématy:
    • Nápady a komentáře k dalšímu směřování Absolventského klubu
    • Možnosti zapojení absolventů UHK do aktivit univerzity
    • Tipy na činnosti propojující studium na UHK a reálnou profesní praxi (Pozn. Účast na Kulatém stolu není podmíněna registrací v Absolventském klubu UHK).

Pro zaměstnavatele

Představte svou firmu na půdě Univerzity Hradec Králové, získejte stážistu, který se již během studia může stát tou správnou posilou Vašeho týmu, oslovte své potenciální budoucí zaměstnance, dejte vědět potenciálním zaměstnancům, jak to u vás chodí! Staňte se naším TOP zaměstnavatelem!

Na veletrhu nebude chybět tradiční stánek Eurocentra Pardubice a Domu zahraniční spolupráce s informacemi o EU a mobilitách – možnostech studia, stáží a dobrovolnictví nejen v zemích EU. Doprovodnou aktivitou budou soutěže o drobné cestovatelské ceny Domu zahraniční spolupráce s tematikou aktuální kampaně Time To Move!

Více informací naleznete ZDE.

Podrobnosti

Datum:
4. listopadu, 2021
Čas:
10:00 - 16:00
Rubrika Akce:

Místo konání

Univerzita Hradec Králové, budova A
Rokitanského 62
Hradec Králové III, Královehradecký 500 03 Česká republika
+ Google Mapa