Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Konference „20 let tvoříme Evropu“

22. ledna

Při příležitosti 20. výročí vstupu Česka do Evropské unie Vás zveme na konferenci „20 let tvoříme Evropu: Dopady členství v EU na českou ekonomiku a společnost“, která se uskuteční v pondělí 22. ledna 2024. Celou vrcholnou akci, která se bude konat v Lichtenštejnském paláci v Praze, budete moci živě sledovat online.

Konference organizovaná Úřadem vlády ve spolupráci se Zastoupením Evropské komise v České republice symbolicky zahájí sérii akcí, kterými si během letošního roku budeme 20. výročí vstupu Česka do Evropské unie připomínat. Čeká Vás inspirativní diskuze, odborné příspěvky a pohledy na to, jak členství v EU ovlivnilo za posledních 20 let naši ekonomiku a společnost.

Hlavní projevy na konferenci přednesou předseda vlády ČR Petr Fiala a místopředsedkyně Evropské komise Věra Jourová. Konferenci zahájí ministr pro evropské záležitosti Martin Dvořák.

Živý přenos konference budete moci sledovat na facebookové stránce Tvoříme Evropu. K dispozici je i záznam konference v českém jazyce (dopolední program a odpolední program) a anglickém jazyce (dopolední program a odpolední program).

Prohlédněte si podrobný program:

Podrobnosti

Datum:
22. ledna
Rubrika Akce:
Štítky Akce:

Místo konání

Lichtenštejnský palác, Praha