Výběrové řízení do institucí EU – inženýři v oblasti správy budov (AD6)

07.08.2017

Evropský úřad pro výběr personálu (EPSO) vypsal výběrové řízení na pozice inženýrů v oblasti správy budov č. EPSO/AD/342/17 (AD6). Jedná se o pozice v Komisi, Radě nebo Parlamentu, místo výkonu práce Brusel, Lucemburk nebo Štrasburk.

Kvalifikační požadavky: dokončené vysokoškolské vzdělání v oboru inženýrství nebo architektury následované minimálně 3letou relevantní odbornou praxí.
Jedná se o trvalé místo administrátora v platové třídě AD6 (po 9 měsíční zkušební době od přijetí do evropské služby definitiva, základní nástupní plat od cca 5.200 euro).

Jazykové znalosti: alespoň 2 úřední jazyky EU, z toho jeden min. na úrovni C1 (může být i čeština), druhý min. na úrovni B2 (jazyk 2, výběr z angličtiny, francouzštiny a němčiny). Jazyk 2 musí být odlišný od jazyka 1.

Máte-li odpovídající vzdělání a praxi a silnou motivaci pracovat pro Evropskou unii, můžete se přihlásit prostřednictvím stránek www.eu-careers.eu do 12. září 2017 (do 12:00 hodin bruselského času).

Více informací k výběrovému řízení na pozice inženýrů v oblasti správy budov (AD6) najdete na odkazu: https://epso.europa.eu/apply/job-offers/competition/2601/description_en
Vyhlášení výběrového řízení v Úředním věstníku EU: viz příloha nebo odkaz: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/PDF/?uri=OJ:C:2017:242A:FULL&from=EN
Tuto informaci doporučujeme zájemcům pečlivě prostudovat, obsahuje průběh výběrového řízení i budoucí náplň práce.
Příručka k podávání přihlášek: viz příloha nebo http://europa.eu/epso/doc/epso_brochure_cs.pdf

Užitečné informace k výběrovým řízení do institucí EU lze najít na internetových stránkách Ministerstva zahraničních věcí (MZV): http://www.mzv.cz/jnp/cz/o_ministerstvu/prace_v_mezinarodnich_org/eu/priprava_na_vyberova_rizeni_do_instituci.html nebo Úřadu vlády ČR (Průvodce labyrintem výběrových řízení do institucí EU): https://www.euroskop.cz/9257/28361/clanek/pruvodce-labyrintem-vyberovych-rizeni-do-instituci-eu/

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality