Přípravný kurz na testy EPSO

26.11.2018

Na Vysoké škole ekonomické v Praze bude v první polovině kalednářního roku 2019 probíhat přípravný kurz k testům EPSO. Ten je přístupný i zájemcům mimo studenty VŠE.

Na Vysoké škole ekonomické bude v letním semestru otevřen kurz, který připraví studenty na EPSO testy – testy pro uchazeče o práci v institucích EU. Kurz provede studenty právním postavením úředníků EU a všemi fázemi výběrového řízení EPSO (computer based tests, e-tray, written assignment a assessment center). Obsah kurzu včetně organizačních informací naleznete zde. Studenti budou mít možnost získat na kurzu zpětnou vazbu.

Přípravný kurz na testy EPSO bude vyučován v anglickém jazyce a bude otevřen i pro nestudenty VŠE, a to za poplatek 2100 Kč, který se platí na účet školy po potvrzení místa na kurzu a přidělení variabilního symbolu. Pro nestudenty VŠE bývá k dispozici cca 5-6 míst, přičemž tento počet bude možné navýšit po ukončení registrací ze strany studentů VŠE.

Podmínkou pro účast na kurzu je velmi pokročilá znalost anglického jazyka a ukončené VŠ vzdělání alespoň na stupni bakaláře. Případní zájemci mohou zasílat své přihlášky na email vyučující: grmelova@vse.cz do poloviny ledna 2019.

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality