Školení k výběrovým řízením do institucí EU

20.08.2019
Ministerstvo zahraničních věcí

Diplomatická akademie Ministerstva zahraničních věcí ČR pořádá 2 školení zaměřené na první kolo výběrových řízení do institucí EU. Semináře povede odborník na vstupní testy do unijních institucí z německé společnosti Euphorum.

První akce proběhne v Praze dne 2. 9. 2019 v sídle Ministerstva zahraničních věcí – Černínském paláci, Loretánské náměstí 5, Praha 1. Druhá se uskuteční v Bruselu dne 9. 9. 2019 v prostorách Stálého zastoupení ČR při EU. Toto školení bude probíhat již během testovacího období na AD 5 (4. 9. 2019 – 8. 10. 2019), proto je třeba, aby si jeho účastníci poté zvolili pozdější datum testu při výběrovém řízení v Bruselu.

Školení se zaměří na testy slovního, číselného a abstraktního uvažování a test chování v pracovních situacích (testy CBT). Seminář v angličtině je cílen na vysokoškolské studenty, ale i na širší veřejnost.

Ministerstvo zahraničních věcí ČR, Odbor vzdělávání a Diplomatické akademie, pořádá školení k jednotlivým kolům výběrového řízení do institucí EU ve spolupráci se zahraničními lektory zdarma. O dalších školeních se můžete vždy s předstihem informovat na stránkách Diplomatické akademie.

Prosíme ty, kteří již prošli školením (v Praze, regionech či v Bruselu v první polovině roku), aby se na školení nehlásili, jelikož bude organizováno ve stejném formátu.

Na jednotlivé akce se můžete registrovat pod následujícími odkazy do 25. srpna:

Praha – https://praha.eurocentra.cz/ecms/praha/akce/5858/skoleni-cbt-ke-konkurzu-epso-ad5/

Bruselhttps://praha.eurocentra.cz/ecms/praha/akce/5868/skoleni-cbt-ke-konkurzu-epso-ad5-Brusel/

Další užitečné informace: https://epso.europa.eu/mooc/


Případné dotazy zasílejte na vyberkaeu@mzv.cz.

Evropské vlajky

Zdroj: Evropská komise

Autor: Euroskop

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality