Přihlaste se do skupinové diskuse a rozhodujte o publikacích EU

26.10.2020
Evropská komise, Euroskop.cz, foto Pixabay.com

Chcete se podílet na tom, jak Evropská unie komunikuje s občany? Výzkumná a poradenská společnost Ecorys byla pověřena generálním ředitelstvím pro komunikaci Evropské komise, aby revidovala publikace o EU a jejich politikách. Nyní se můžete zúčastnit studie prováděné společností Ecorys a sdílet svůj názor o publikacích vydaných Evropskou komisí, nebo jejími výkonnými agenturami v období od 1. ledna 2018 do 31. října 2019.

Jsou podle vás publikace evropských institucí relevantní a poutavé? Zúčastněte se jedné z online skupinových diskusích a navrhněte, co by bylo možné zlepšit. Přihlásit se může každý. Ecorys se chce dotazovat nejrůznějších skupin občanů, a to s různým původem z hlediska věku, pohlaví, ekonomického postavení, či menšinového prostředí, aby získala co nejcelistvější obrázek o názoru evropské společnosti.

Diskuse se bude konat online buď ve čtvrtek 29. října od 17 h do 19 h, nebo v úterý 3. listopadu také od 17 h do 19 h. Připojit se na ni můžete prostřednictvím počítače, notebooku, tabletu nebo smartphonu. Hovor bude probíhat v české jazyce a zabere přibližně dvě hodiny. Bližší informace o obsahu diskuse a její realizaci se účastníci dozví v dostatečném předstihu před akcí.

Ecorys poděkuje všem vybraným účastníkům poukazem v hodnotě 40 eur na webové portály Zalando, Alza a IKEA.

Chcete-li být vybráni jako účastníci skupinové diskuse, vyplňte krátký dotazník v českém jazyce na tomto odkazu.

Autor: Evropská komise, Euroskop.cz

Sdílet tento příspěvek