Agentura EMSA přijímá přihlášky na pozice vyslaných národních expertů v oblasti odborné přípravy a budování kapacit

12.06.2019

Evropská agentura pro námořní bezpečnost (European Maritime Safety Agency, EMSA) hledá národní experty, vyslané svými členskými zeměmi, kteří by v agentuře EMSA zastávali post „projektových referentů v oblasti odborné přípravy a budování kapacit“.

Název pracovní pozice: Projektový referent v oblasti odborné přípravy a budování kapacit (Project Officer for Training and Capacity Building)

Informace o náplni práce, požadavcích na uchazeče, kritériích výběru a způsobu přihlašování naleznete v přiloženém oznámení o výběrovém řízení. Vybraní národní experti budou vyslaní na dobu jednoho roku s možností prodloužení. (Podrobnosti o pracovněprávním režimu vyslaných národních expertů do agentury EMSA jsou k dispozici na této internetové stránce či v PDF dokumentu).

Místem výkonu této pracovní pozice je Lisabon.

Uzávěrka pro přihlašování: 15. července 2019, 18:00 středoevropského letního času.

Zájemci o tuto pracovní pozici se nehlásí přímo agentuře EMSA, nýbrž se nejprve spojí se Stálým zastoupením České republiky při Evropské unii, které následně před uzávěrkou přihlášku jednotlivých zájemců postoupí agentuře EMSA. Přihláška sestává ze dvou náležitostí: 1) životopisu ve formátu Europass; 2) vyplněného a podepsaného čestného prohlášení (ke stažení zde).

Referenční číslo pracovní pozice: EMSA/SNE/2019/02

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality