Evropská komise hledá IT specialisty

23.01.2020

Evropská komise hledá zkušené odborníky a asistenty, kteří budou pracovat jako dočasní zaměstnanci, především v Lucemburku, v následujících oborech.

1. Pokročilé technologie: vysoce výkonná výpočetní technika
2. Pokročilé technologie: kvantové technologie
3. Analýza dat a datová věda
4. Digitální pracoviště, automatizace v kancelářské administrativě a mobilní výpočetní technika
5. Bezpečnost IKT
6. IT infrastruktura a cloud

Jako odborník (platová třída AD 8) budete definovat a naplňovat nové strategie v oblasti informačních a komunikačních technologií (IKT) nebo priority Komise v této oblasti, přetvářet potřeby organizace do řešení IKT a pracovat se statistickými údaji a zdroji dat velkého objemu. Mezi vaše pracovní úkoly bude patřit zajišťování fungování služeb IKT, řízení vztahů se zúčastněnými subjekty a účast na schůzích v roli technického specialisty.

Jako asistent (platová třída AST 4) budete zajišťovat podporu při realizaci projektů v oblasti informačních technologií tím, že se budete podílet na návrhu řešení a tvorbě specifikací a budete pomáhat při plánování rozpočtu a zdrojů. Mezi vaše pracovní úkoly bude patřit analýza a zpracování statistických údajů a zdrojů dat velkého objemu, podílení se na koncipování a implementaci řešení IKT a tvorba příspěvků pro brífinky a prezentace.

Přihlášky lze podávat od 9. ledna 2020 do 6. února 2020, 12:00 hodin (poledne) bruselského času.

Máte-li zájem o podrobnější informace, jak se přihlásit, pozorně si přečtěte přiloženou výzvu k vyjádření zájmu pro dočasné zaměstnance, zejména podmínky účasti a výběrová kritéria. Zájemci se posléze přihlásí prostřednictvím online přihlašovacího rozhraní EU Careers.

Autor: EPSO

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality