Evropská agentura pro železnice hledá nové pracovníky

25.06.2020

Agentura Evropské unie pro železnice (European Union Agency for Railways, zkráceně ERA), unijní agentura se sídlem ve francouzském Valenciennes, přijímá přihlášky na pracovní pozice projektových úředníků (Project Officers) ve výkonné kanceláři (Executive Office) a v oddělení komunikace (Communication Unit).

Informace o náplni práce, požadavcích na uchazeče, kritériích výběru a způsobu přihlašování naleznete v přiloženém oznámení o výběrovém řízení a na webových strákách agentury ERA.

Místem výkonu této pracovní pozice je Valenciennes (Francie).

Uzávěrka pro přihlašování je 15. července 2020 ve 23:59 středoevropského času.

Zájemci o tuto pracovní pozici se přihlásí vyplněním formuláře, který je k dispozici na této webové stránce (či v příloze ve formátu .docx), a jeho včasným odesláním společně s kopií pracovní smlouvy ze stávajícího zaměstnání na emailovou adresu jobs@era.europa.eu. V předmětu emailové zprávy uvedou referenční číslo této pracovní pozice.

Tipy, jak vyplnit přihlašovací formulář, naleznou zájemci v tomto dokumentu. Více obecných informací o podmínkách zaměstnání v agentuře ERA je k dispozici na této webové stránce, dále zde, v tomto dokumentu a v sekci FAQ.

Referenční číslo pracovní pozice: ERA/CA/2020/001

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality