Začalo výběrové řízení na pozici předsedy orgánu ESMA

23.07.2020

Evropský orgán pro cenné papíry a trhy (European Securities and Markets Authority, zkráceně ESMA) vypsal výběrové řízení na nejvyšší pozici ve své struktuře – na funkci předsedy. Disponujete-li nezbytnými předpoklady pro to, splnit náročná kritéria kladená na vhodné kandidáty, přihlaste se do tohoto výběrového řízení. Funkční období předsedy orgánu ESMA je 5 let (s možností jednoho prodloužení).

Informace o náplni práce, požadavcích na uchazeče, kritériích výběru a detailech způsobu přihlašování naleznete v přiloženém oznámení o výběrovém řízení (oznámení v českém jazyce je k dispozici zde).

Místem výkonu této pracovní pozice je Paříž.

Uzávěrka pro přihlašování je 2. září 2020 ve 23:59 středoevropského času.

Přihlašovací proces obnáší včasné zaslání životopisu ve formátu Europass (uloženým pod názvem ve formátu „ESMA_2020_VAC11_AD15_FAMILY NAME_First name_CV“), společně s motivačním dopisem (uloženým pod názvem ve formátu „ESMA_2020_VAC11_AD15_FAMILY NAME_First name_Motivation letter“) na emailovou adresu „vacancies@esma.europa.eu„. V předmětu emailu uveďte „ESMA_2020_VAC11_AD15_FAMILY NAME_First name“. Všechny části přihlášky musí být zpracovány v anglickém jazyce. Podrobnosti o náležitostech a průběhu přihlašování naleznete na str. 5-6 výše uvedeného oznámení.

Referenční číslo pracovní pozice: ESMA/2020/VAC11/AD15

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality