Občanské konzultace o budoucnosti EU pokračují diskuzí v Liberci

08.10.2018
Euroskop

Po debatních setkáních v Olomouci a Opavě se občanské konzultace se přesouvají do severních Čech. Již pozítří, 10. října, se můžete těšit na další z veřejných diskuzí o budoucím směřování EU. Ta se tentokrát uskuteční v Liberci v prostorách Knihkupectví Fryč. A kdo všechno se liberecké debaty zúčastní?

Účast na diskuzi v Knihkupectví Fryč přislíbili velvyslanec Litvy v České Republice J. E. pan Edvilas Raudonikis, podnikatel a pivovarník Marek Vávra, Jan Korytář, náměstek pro ekonomiku, strategický rozvoj a dotace, člen Rady města a Zastupitelstva města Liberce a Antonín Ferdan, který je členem Zastupitelstva města Liberce a předsedou Liberecké občanské společnosti, o.s. Celou debatu bude moderovat Adam Fogl z Libereckého deníku.

Přijďte diskutovat na veřejnou debatu o tom, jak se žije běžnému občanovi v dnešní EU a jaký vliv má podle Vás Unie na vývoj v regionech. Budeme rádi, když se s námi podělíte o své názory na to, co byste na EU do budoucna rádi změnili a co byste naopak rádi zachovali.

Začátek diskuze je plánován na 18:00. Zájemci o libereckou debatu se mohou registrovat prostřednictvím emailové adresy fiser.martin@vlada.cz.

občanské konzultace v liberci

Autor: Euroskop

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality