Občanské konzultace míří do Opavy


Euroskop, 17. 9. 2018

Občanské konzultace v regionech pokračují. Minulý týden byla podzimní část tohoto cyklu veřejných setkání s občany odstartována debatou v olomouckém Café 87. Z Olomouce se nyní konzultace přesouvají do Opavy. Opavské setkání se bude konat již tuto středu 19. září od 16:30 v kulturně-uměleckém prostoru KUPE v Opavě.

Jak se podle Vás žije v Evropě a jaký vliv má EU na Vaše město? Víte, co je potřeba zachovat a co naopak změnit? Přijďte do “kupečka” debatovat o svých představách o budoucím směřování EU s těmi, kdo se podílejí na tvorbě evropské politiky a přispějte svým názorem do otevřené diskuze!

Hosty opavské debaty budou poslankyně Evropského parlamentu Martina Dlabajová, rektor Slezské univerzity v Opavě Pavel Tuleja a 1. náměstek primátora Martin Víteček. Celou diskuzi o budoucnosti EU bude moderovat Jiří Siostrzonek.

Po opavském setkání se konzultace přesunou do Čech, kdy se v průběhu října uskuteční veřejné debaty v Liberci, Ústí nad Labem, Českých Budějovicích a Plzni. Další informace o občanských konzultacích a podrobnosti k nadcházejícím setkáním naleznete v naší webové rubrice věnované tomuto tématu.

Občanské konzultace Opava

Autor: Euroskop

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality