Ve Zlíně bude v úterý zahájena série regionálních debat o EU

12.09.2019
Eurocentrum Zlín, Euroskop

V rámci výročí 15 let České republiky v Evropské unii jsme pro vás připravili řadu akcí, které se budou konat i ve vašich městech! Častým klišé spojeným s tématem Evropské unie je centralizace. Tento mýtus jsme se však rozhodli zbořit a vyjet do všech krajů České republiky, kde budete mít šanci zúčastnit se nejedné skvělé akce, při které si připomeneme výročí 15 let vstupu do Evropské unie.

Naše roadshow bude mít svou premiéru ve Zlíně, kde jsme pro vás přichystali konferenci plnou úžasných hostů. Již v úterý 17. 9. se můžete od 16:00 těšit na akci s tématem 15 let v EU – co nám přinesla a jaká je budoucnost?

Konat se bude v prostorách technologického inovačního centra a účast je bezplatná avšak s nutnou registrací na emailové adrese: pekajova.livia@vlada.cz. Diskutovat zde bude ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček, státní tajemnice pro evropské záležitosti Milena Hrdinková, primátor statutárního města Zlín Jiří Korec a předseda Výboru pro evropské záležitosti Parlamentu České republiky.

Konference se zaměří na témata jako je vztah České republiky a Evropské unie, ekonomické aspekty, budoucnost EU a podpora výzkumu a vývoje.
Nenechte si proto ujít jedinečnou možnost debaty s předními odborníky na EU!

Více: bit.ly/2kGgkKA

Autor: Euroskop

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality