Letní soutěž: Na cestách po Evropě

21.07.2020
Euroskop, Eurocentrum Brno, Eurocentrum Zlín

Letní fotografická a výtvarná soutěž je tady! Vyfoťte nebo nakreslete Vámi vybranou evropskou památku, kterou jste letos navštívili nebo kterou byste jednou rádi navštívili a vyhrajte krásné ceny! Soutěž pořádají Eurocentrum Brno a Eurocentrum Zlín.

Letní fotografická a výtvarná soutěž s názvem #NaCestáchPoEvropě je určena všem účastníkům ve věku od 5 do 18 let, kteří mají bydliště buď v Jihomoravském nebo Zlínském kraji nebo mají na některý z těchto krajů vazbu.

Úkolem soutěžících je vyfotit (nebo vyfotit přímo sebe na tomto místě) nebo nakreslit (jakoukoliv technikou) kteroukoliv evropskou památku, kterou soutěžící buď sám navštívil nebo by jednou rád navštívil a zaslat fotografii/obrázek na adresu Eurocentra Brno (Ústav územního rozvoje, Jakubské náměstí 3, 602 00 Brno) nebo Eurocentra Zlín (Jana Antonína Bati 5520, 760 01, Zlín), případně osobně doručit do zmíněných Eurocenter. Obrázky i fotografie je také možné zaslat elektronicky: pro Jihomoravský kraj na eurocentrum.brno@euroskop.cz, pro kraj Zlínský na eurocentrum.zlin@euroskop.cz. K fotografii/obrázku je třeba přidat jakýmkoliv způsobem hashtag #NaCestáchPoEvropě a krátce popsat, o jakou památku se jedná.

Soutěž trvá od 1. července do 31. srpna 2020.

Soutěž je rozdělena do dvou věkových kategorií:

• 5 – 11 let

• 12 – 18 let

Z každé kategorie budou odbornou porotou vybráni 2 výherci (celkem tedy 4 výherci), kteří obdrží hodnotné ceny! Případně může porota udělit další cenu za originalitu.

Organizátory soutěže jsou Eurocentrum Brno a Eurocentrum Zlín.

Kompletní pravidla lze najít ZDE. Další informace jsou dostupné také na webových stránkách Eurocentra Brno a Eurocentra Zlín.

Autor: Euroskop

Sdílet tento příspěvek