European Space Week 2020

04.12.2020
Euroskop, gsa.europa.eu, foto: gsa.europa.eu

Nejdůležitější konference Evropské unie o vesmíru se odehraje na obrazovkách od 7. do 11. prosince 2020. Konat se bude pod záštitou německého předsednictví v Radě Evropské unie. EU Space Week 2020 bude nabitý poutavými akcemi od plenárních zasedání, klíčových projevů, diskusí až po předávání cen v soutěžích a mnoho dalších.

Upoutávka na EU Space Week 2020

Jako tomu bylo v minulém roce, European Space Week 2020 bude obsahovat vesmírná témata, která se týkají celé evropské vesmírné komunity – od tvůrců politik a start-upů až po veřejné orgány, průmyslové subjekty, investory a uživatele. S tímto jedinečným složením přednášek a panelových diskuzí, novinek ohledně programů a virtuálních networkingových akcí je European Space Week událostí, kterou by si nikdo se zájmem o současné výzvy a budoucí trendy evropského vesmírného ekosystému neměl nechat ujít.

Co očekávat:


Letošní European Space Week se zaměří na to, jak kosmický program Evropské unie přispívá ke splnění priorit Evropské komise pro roky 2019-2024. O tom se bude hovořit na akcích na téma Zelená dohoda pro Evropu, kosmický program EU a ekonomika, kosmický program EU a Evropa připravená na digitální věk, a dalších. Jelikož má vesmír pozitivní násobný dopad na ekonomiku EU, bude se zvláštní zřetel brát na to, jak může synergie mezi Galileo, EGNOS, Copernicus a GovSatCom podporovat inovace, růst a udržitelnost. Pro nadšence do komunikace a milovníky všeho digitálního nebude chybět akce na téma jak efektivně komunikovat o kosmickém programu EU vedená hlavními tech-influencery.

Nenechte si ujít:


Nepropásněte nejdůležitější evropskou kosmickou událost, kde prozkoumáte využití špičkových programů Galileo, EGNOS a Copernicus, a dozvíte se něco od výherců cen v oblastech podnikání, start-upů a vizionářů. Na akci budou také fóra investorů, one-to-one networking s osobnostmi rozhodovací sféry, inovátory, lídry v oblasti průmyslu, a virtuální výstavy.

Registrace

Více informací: http://www.gsa.europa.eu

Autor: Euroskop, Kristina Kollertová

Sdílet tento příspěvek