Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Stay Tuned Europe! – Austria

29. dubna, 2021 | 17:00 - 18:00

Rozhovory s mladými Evropany Vám přiblíží netradiční formou specifika jednotlivých zemí. / Online interviews with young Europeans.

Aktuální situace cestování bohužel nepřeje, pojďte s námi proto procestovat EU alespoň ONLINE! Prostřednictvím rozhovorů s mladými Evropany Vám představíme země EU zase trošku z jiného pohledu. Ve druhé epizodě se můžete těšit na RAKOUSKO! Dozvíte se, jací Rakušané skutečně jsou, jaké o nich kolují stereotypy a co je pro ně v životě důležité. Zároveň vám nabídneme kulturní tipy, které se vám i v době pandemické mohou hodit! Rozhovor se uskuteční v angličtině, ale nečekejte žádné složitosti. Uvařte si dobrou kávu a poslechnětě si zajímavé povídání s Liamem! A nezapomeň Evropo, STAY TUNED!

Rozhovor můžete sledovat online na facebookové události ZDE, nebo později v archivu našich videí na facebooku.

ENGLISH VERSION

Current pandemic situation doesn’t allow much travelling so make yourself comfortable and join us with the virtual travel around the EU! Via interviews with young Europeans we will bring you European cultures right to your living rooms and present these countries from different point of view! In the second episode we will talk about AUSTRIA! What are the Austrian people like, what stereotypes they face and what interesting facts you didn’t know? Join us and you will find out everything you would like to know. The interview will be held in English and you can look forward to Liam, Austria! STAY TUNED EUROPE!

You can watch the online interview on the facebook event HERE, or later in our video archive.

Podrobnosti

Datum:
29. dubna, 2021
Čas:
17:00 - 18:00
Rubrika Akce:

Místo konání

34426-120-f202102220490901